Son dakika: Erdoğan'dan kritik açıklamalar!

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları: 10 aylık bir hasretin ardından bugün yine sizlerle beraberiz, öncelikle sizlere teşekkür...

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

10 aylık bir hasretin ardından bugün yine sizlerle beraberiz, öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 44 oy oranlarıyla bizlere destek verdiniz ama bu oy oranlarının aramızdaki muhabbeti yansıtmadığına inanıyorum. Denizli’den en az yüzde 50 oranında oy bekliyoruz, 31 Mart’ta bu hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.

Ülkemize dair hayallerimizi ve hedeflerimizi çok daha etkili bir şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı’na gönül veren kardeşlerimizle birlikte muhalefetten umudunu kesen kişileri bağrımıza basacağız. Denizli’nin de Türkiye Yüzyılı mücadelemizde biz yalnız bırakmayacağını biliyorum.

“HOROZ DÖVÜŞLERİNDEN BETER HALDELER!”

Muhalefetin trajikomik hallerini görüyorsunuz değil mi? Kendi içlerinde horoz dövüşlerinden beter haldeler. Horoz dövüşünün bile bir adabı var ama muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Bundan 8-9 ay önce ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı, şimdi birbirlerinin kuyularını kazıyorlar. Bunların siyasetteki varlık amaçları sadece çıkarlarını korumak, siyasi kariyer basamaklarını tırmanmaktan ibaret.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme