• Haberler
  • Genel
  • Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Hatay’ı da etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sebebiyle enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber geldi. Ekipler Duymaz’ın cansız bedenine ulaştı. Türkiye’yi yasa boğan haberin ardından ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’dan da bir paylaşım geldi.

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’dan acı haber
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaptığı yemek videolarıyla sosyal medyada adını duyuran fenomen Taha Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldı. Konuya ilişkin olarak Armağan Çağlayan paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıcı etkilere neden olan depremde Taha Duymaz, kardeşleri, halası, yeğenleri ve eniştesi ile Hatay’da göçük altında kalmıştı.

Ünlü ismin yakın arkadaşı olduğu bilinen Ragip Narin’den açıklama geldi. Narin Duymaz’ın ölüm haberini “Başımız sağolsun” ifadesiyle duyurdu.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN: ‘UMUTLARI VARDI…’

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Taha’nın cansız bedenine ulaşılmış. Gör Beni çekiminde tanışmıştık. Çok saygılı, ürkek bir çocuktu. Ailesini geçindirebilmek için savaşıyordu. Umutları vardı. ‘Bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım,insanın ömrü kelebek gibi’ demişti. Çok üzgünüm. Yattığı yer incitmesin”.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme