Sosyal medyaya yapay zeka entegrasyonu

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Meta, Facebook, WhatsApp ve Instagram gibi sosyal medya platformlarına...

Sosyal medyaya yapay zeka entegrasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Meta, Facebook, WhatsApp ve Instagram gibi sosyal medya platformlarına yapay zeka araçlarını entegre etmek için çalışmalar yaptığını duyurdu. Şirket, bu araçların geliştirilmesinin yanı sıra kullanıcıların bu uygulamalarda daha akıllıca etkileşimler yapmasına ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşamasına olanak sağlayacak şekilde entegre edileceğini belirtti.

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, WhatsApp ve Messenger’daki sohbet deneyimlerinin, Facebook ve Instagram’daki gönderiler ve reklamlar için görsel oluşturma araçlarının yanı sıra zamanla video ve çok modlu deneyimlerin de araştırıldığını söyledi. Yapay zekanın platformlara ne zaman entegre edileceği konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. Meta’nın platformlara getireceği yapay zeka araçlarının OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT’ye benzeyeceği belirtildi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme