• Haberler
  • İzmir
  • Soyer ve Aslanoğlu seçimin ilk değerlendirmesini yaptı

Soyer ve Aslanoğlu seçimin ilk değerlendirmesini yaptı

Demet Gürgen Cumhuriyet Halk Partisi seçimin ikinci turu ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla bir basın...

Soyer ve Aslanoğlu seçimin ilk değerlendirmesini yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demet Gürgen

Cumhuriyet Halk Partisi seçimin ikinci turu ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla bir basın toplantısı gerçekleştirildi. İzmir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şenol Arslanoğlu, “Değerli basın mensupları, bugün 17.00itibariyle sandıklarımız kapandı. Gün içerisinde gördüğümüz kadarıyla sakin bir seçim geçirdik. İzmirliler İzmirlilereyakışır bir biçimde seçimi tamamladılar. Şimdi sayımlara geçiyoruz. İlk önce tüm vatandaşlarımızı sandıkta sayıma eşlik etmeye davet ediyoruz. Bugün güzel bir demokrasi şöleni olacak. Sandıkların gördüğümüz kadarıyla neşeliydi. Sonuçta neşeli çıkacak inşallah” dedi.

Aslanoğlu “Karabağlar’da bir oy pusulasında bir vatandaş çift oy kullanırken yakalandı, onunda tutanağı tutuldu” ifadelerini kullandı.

Aslanoğlu, “9800 sandığın hepsine sahip çıktık. Her sandıkta sandık görevlimiz bulundu ve en az 2-3 tanede müşahit bulundurduk” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Seçimin bitmesine kadar bekleyin sona ana kadar bekleyin. Katılım oranı 14 Mayıs seçimlerine yakın bir oran oldu.  Ufak tefek sıkıntılar oldu ama genel olarak huzurluydu İzmir için” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme