Soyer’den imza töreninde halay

Yeni Kiraz’dan Göksu Tekin’in haberine göre İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüklerini kapsayan 2023...

Soyer’den imza töreninde halay
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni Kiraz’dan Göksu Tekin’in haberine göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüklerini kapsayan 2023 yılı toplu iş sözleşmesi imza töreni Sayın Tunç Soyer’in katılımıyla gerçekleşti. İmzanın ardından katılımcılarla beraber halay çekildi.

Haber

Soyer, ‘’24 bin vatandaşımız için toplu iş sözleşmesi yaptık, önümüzdeki günlerde yine imza töreni yapacağız. İzenerji çalışanlarımıza şunu demiştim, ‘Dışarda güneş vardı fakat o yağmur yine yağdı bu bana yalancı baharı hatırlattı’ dedi. Eğer 14 Mayıs’ta iktidar kuramazsak bu yalancı bahar bizi kandıracak. Çalışan nüfusun yüzde 50’si asgari ücretin altında. Her geçen gün iş yükü daha da artıyor eğer emekten yana bir iktidar kuramazsak ne sizin kazanımlarınız ne de bizim varlığımız hiçbir işe yaramayacak.14 mayıs sabahı gerçek baharı yaşamak istiyorsak bugünkü kazanımlarımıza odaklanalım.” şeklinde konuştu.

”Gül bahçesi kurulmayacak belki ama 14 Mayıs sabahı cehennemin kapılarını hep beraber kapatabiliriz” diyen Soyer, ”Bu bizim elimizde, alın teri dökenlerin öncülüğüne ihtiyacımız var dolayısıyla 1 Mayıs çok önemli bir tarih.” ifadelerinde bulundu.

Haber

Soyer, ‘’Bütün Türkiye’ye İzmir’den çok güçlü mesaj vermemiz lazım, biz İzmir’de ne yaparsak tüm Türkiye buradan ders alacak bu yüzden 1 Mayıs dönüm noktasıdır. Cehennemin kapılarını açılmamak üzere kapatıp cennetin yolunda adımlar atacağız. Hepinizi çok seviyor ve saygılarımla uğurluyorum’’ dedi. Ayrıca, toplu iş sözleşmesine katılanlar ‘’Kurtuluş yok tek başına ya hep beraber ya hiçbirimiz’’ şeklinde slogan attı. (M.T.)

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme