• Haberler
  • İzmir
  • Soyer’den ‘Kongre’ açıklaması: Asla müdahil olmayacağım!

Soyer’den ‘Kongre’ açıklaması: Asla müdahil olmayacağım!

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İzmir-CHP İzmir'de peş peşe sonra EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi'nde yapılan kritik toplantılar...

Soyer’den ‘Kongre’ açıklaması: Asla müdahil olmayacağım!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıla Arabacıoğlu/YENİ İzmir-CHP İzmir’de peş peşe sonra EGİAD Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Merkezi’nde yapılan kritik toplantılar tamamlandı. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sabah saatlerinde önce ilçe belediye başkanları ardından CHP İzmir Milletvekilleri ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Başkan Tunç Soyer, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kulislerde kongre sürecine müdahil olacağı ile ilgili konuşulan sözlere ilişkin yöneltilen soruya cevap veren Soyer, “Kongre sürecine asla müdahil olmayacağım” ifadelerini kullandı.

‘YOKUM’

Kongre sürecine müdahil olmayacağını belirten Soyer, “Kongre sürecine asla müdahil olmayacağım. 31 bin insan çalışıyor. Herkes bir şekilde işin içinde olmak isteyebilir.  Benim onları göremem, duymam mümkün olmayabilir. Ama ben şahsen ben yokum. Bu hikayenin tamamen dışındayım” dedi.

‘ÇOK VERİMLİ GEÇTİ’

Bugün gerçekleştirilen üç toplantıyı da değerlendiren Soyer, “Toplantılar çok verimliydi. Aslında milletvekilleri belediye başkanları ilçe başkanları CHP’nin en üst yönetici ekibi diyebiliriz. Toplantıları ayrı ayrı yapmamız da çok faydalı oldu. Özetle hem seçim sonuçlarının değerlendirmesi hem de kongre sürecimin değerlendirilmesi, yerel seçime dair yapılacaklar için çok verimliydi. En azından birbirimizi dinledik, anladık” diye konuştu.

Bakmadan Geçme