• Haberler
  • İzmir
  • Soyer’e ‘fotoğraf’ resti: Zafer Partililer yok!

Soyer’e ‘fotoğraf’ resti: Zafer Partililer yok!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘Bizi ayıran sebeplerden çok daha fazla birleştiren sebep var. Kardeşlik...

Soyer’e ‘fotoğraf’ resti: Zafer Partililer yok!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ‘Bizi ayıran sebeplerden çok daha fazla birleştiren sebep var. Kardeşlik ve barış olmadan adalet ve demokrasi olmaz. Zafer Partisi, Doğru Yol Partisi ve Milli Yol Partisi yönetici ve üyeleriyle bir araya geldik.’ açıklamalarına Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa’dan yanıt geldi. Boyunağa, hiçbir Zafer Partili’nin orada olmadığını söyledi.

Seçkin Boyunağa’nın açıklaması şu şekilde:

Geçen hafta reddettiğim kahvaltı sonrasında bilgisi olmasına rağmen bilgisi yokmuş gibi haber yaptırıp “Öyle bir davet olmadı.” diyen Tunç Soyer, bugün sosyal medya hesaplarından Zafer Partisi ile bir araya geldiğini duyurmuştur. Hiçbir Zafer Partili kendisiyle bir araya gelmemiştir. Böyle bir paylaşımı nasıl yapabiliyorlar? Anlamak imkansız! Birinci seçenek: Birileri Tunç Soyer’i kandırmaktadır. Eğer böyleyse ekibini gözden geçirmeli. İkinci seçenek: Tunç Soyer Zafer Partililer ile bir araya geldiği hayalleri görmektedir. Eğer böyle hayaller görüyorsa Allah yardımcısı olsun. Hiçbir Zafer Partili, Tunç Soyer ile bir araya gelmemiştir. Paylaşılan fotoğrafta da Zafer Partili hiç kimse yoktur. Gerçekçi ve içten bir şekilde Zafer Partililerle bir araya gelmek istiyorsanız sizi yarın saat 10.00’da Zafer Partisi İzmir İl Başkanlığında kahvaltıya bekliyoruz.

Bakmadan Geçme