‘Star Trek’ tarihinde ilk

Uzayın sonsuz derinliklerinde geçen maceralarıyla bilinen Star Trek evreni, şimdi de komediyle buluşuyor. Paramount+ yaptığı açıklamayla,...

Uzayın sonsuz derinliklerinde geçen maceralarıyla bilinen Star Trek evreni, şimdi de komediyle buluşuyor. Paramount+ yaptığı açıklamayla, canlı çekim bir Star Trek komedi dizisi üzerinde çalıştığını duyurdu.

Paramount+, San Diego Comic-Con’da canlı çekim (live action) bir ‘Star Trek’ komedi dizisi çekeceklerini açıkladı. Yeni dizi, ‘Star Trek: Lower Decks’ adlı dizinin oyuncusu ve yazar Tawny Newsome ile yönetmen Justin Simien tarafından ortaklaşa yazılacak.

Beyazperde’nin aktardığı habere göre, şu anki ‘Star Trek’ serisinin baş sorumlusu olan yürütücü yapımcı Alex Kurtzman da dizinin senaryo ekibinde yer alacak. Projeyle ilgili ayrıntılar gizli tutulduğu için bunun tek kameralı mı yoksa çoklu kameralı bir komedi dizisi mi olacağı henüz bilinmiyor.

Dizi, ışıltılı bir tatil gezegeninde hizmet veren ve günlük maceralarının tüm çeyreğe yayınlandığını öğrenen bir grup Federasyon yabancısını konu alacak. Dizinin 25. yüzyılda, yani 2401’de geçen “Star Trek: Picard”ın son sezonunun olaylarıyla aynı dönemde veya sonrasında geçeceği açıklandı.

HABER MERKEZİ 

 

Bakmadan Geçme