Suç ve Ceza seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor 

Dostoyevski'nin klasik eseri 'Suç ve Ceza,' tiyatro sahnesine uyarlandı ve Türkiye genelinde farklı şehirlerde seyirciyle buluşacak. Oyunun biletleri, etkinlik biletleme platformu Biletinial'da satışa sunuldu.

Dostoyevski'nin ünlü eseri "Suç ve Ceza," tiyatro sahnesine uyarlandı ve Türkiye'nin farklı şehirlerinde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyunun biletleri, Biletinial platformunda satışa sunuldu.

Yapımcılığını Sek Production, organizasyonunu ise Chaplin Sanat'ın üstlendiği oyunda, baş karakterler Raskolnikov ve Petroviç'in hikayesi, iki kişilik bir formatta sahne alıyor. Oyun, insanın tüm yönlerini derinlemesine analiz ederken suç ve ceza kavramlarını da sorguluyor.

SAHNE ALACAĞI İLLER 

Seyircilerden büyük ilgi gören oyun, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Isparta, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin, Niğde, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yalova'da sahne alacak.

Suç ve Ceza seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor 

Bakmadan Geçme