Sultangazi’de kaçak kozmetik operasyonu!

Sultangazi’de düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye getirilen ve taklitleri üretilen güneş kremi, saç spreyi ve...

Sultangazi’de düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye getirilen ve taklitleri üretilen güneş kremi, saç spreyi ve diğer kozmetik ürünlerine el konuldu. Ele geçirilen ürünlerin piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi ve şüphelilerin yakalanması amacıyla geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Operasyonda, yasa dışı yollarla ülkeye getirilen güneş kremi, saç spreyi ve çeşitli kozmetik ürünlerin Sultangazi’deki bir imalathanede sahtesinin üretildiği ve piyasaya sürüldüğü tespit edildi.

Ekipler, titiz çalışmaları sonucunda belirlenen adrese operasyon düzenleyerek bir şüpheliyi yakaladı. İmalathanede yapılan aramalarda ise piyasa değeri yaklaşık 40 milyon lira olarak tahmin edilen 575 bin adet güneş kremi, saç spreyi ve kozmetik ürün ele geçirildi.

Ele geçirilen bu ürünler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan Yerleşkesi bahçesinde sergilendi.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme