• Haberler
  • İzmir
  • Tacettin Bayır'dan dikkat çeken uyarı: CHP bölünme tehlikesi altında!

Tacettin Bayır'dan dikkat çeken uyarı: CHP bölünme tehlikesi altında!

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu'nun haberine göre Sık sık parti içinde yaptığı eleştiriler ile gündeme gelen CHP...

Tacettin Bayır'dan dikkat çeken uyarı: CHP bölünme tehlikesi altında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniizmir.com Yazarı Sıla Arabacıoğlu’nun haberine göre; Sık sık parti içinde yaptığı eleştiriler ile gündeme gelen CHP İzmir eski Milletvekili Tacettin Bayır’dan dikkat çeken bir açıklama daha geldi. CHP Konak İlçe Kongresi’nde konuşan Tacettin Bayır, “CHP bölünme tehlikesi altında” dedi ve ön seçim yapılması yönünde çağrıda bulundu.

CHP bölünme tehlikesi altında olduğunu belirten Bayır, “CHP’yi böldürtmeyeceksek Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu zamanki çizgiye dönüp fabrika ayarlarına dönmesi gerekiyor. Önemli olan rotayı laiklik ilkesinden çarpıtan o çarkın dişlileri değişmeli. O çarkın dişlilerini değiştireceğiz. Genel Başkanımızın seçim performans ve çalışmaları ile ilgili kimse bir şey söyleyemez. Söylenirse haksızlık olur. Biz tek adam partisi değiliz. Genel başkanı eleştirmeye de hakkımız var. Kimse bize üç maymunu oynamamızı ve susmamızı istemesinler. Ben kendi partimde konuşamazsam sokaklarda, kahve köşelerinde mi konuşacağım. Ön seçim tüm üyelerle yapılmalıdır. Sağdan devşirme dört adayı listeye koydular. Bir sabah uyandığımda listeyi gördüm ve ben bu partiye mi oy vereceğim dedim. Bunları sorgulamak benim en doğal hakkım” dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme