• Haberler
  • Genel
  • Taha Duymaz’ın YouTube hesabının satıldığı ortaya çıktı

Taha Duymaz’ın YouTube hesabının satıldığı ortaya çıktı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu illerden Hatay’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın YouTube kanalının satıldığı öğrenildi.

Taha Duymaz’ın YouTube hesabının satıldığı ortaya çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ürettiği yemek videolarıyla geniş kitlelere ulaşan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depreme Hatay’da halasının evinde yakalanmış ve günler süren çalışmaların ardından Taha ve kardeşi Melek Duymaz’ın cansız bedenleri enkaz altından çıkarılmıştı.

İddiaya göre Taha Duymaz’ın YouTube kanalının satıldığı ortaya çıktı. Kanalı satın alan Ahmet Suphi Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanalın bizzat Taha Duymaz tarafından kendisine satıldığını açıkladı.

Kaplan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ise şöyle:

“Duymaz Youtube kanalını 17 Aralık’ta Taha ve kardeşi Melek duymazdan bizzat kendim görüştüm, satın aldım ödemeyi arkadaşı Ahmet Ragib Narin’e yaptım.

Youtube kanalını satma amacı kanala zaman ayıramadığı, TikTok ve instagrama ağırlık vereceğini ve bir iş yeri açacağını söyledi.

Ben de Hataylıyım, kanalı almak için Taha’nın yanına gittim, kendim görüştüm. En son Taha’yla 23 Ocak tarihinde iletişim kurdum bana İstanbul’da olduğunu, kanalın e posta adresinde bilgileri olduğunu ve e posta bilgilerini talep ettiğini söyledi.

Taha’nın Youtube kanalına depremden önce kanalın aktifliğini arttırmak için video yükledim, daha sonrasında amacım kanala kendi içeriğimi yüklemekti. Depremden sonra hiçbir içerik yüklemedim, yüklemem. Ülkemiz insanlarımız bu kadar zor durumdayken bu yaşananlardan çıkar sağlayan, menfaat pesinde koşan kim varsa Allah hesabın sorsun bir insanın hakkını yarına bırakan 1 yıl sonraya bırakan ama kimsenin hakkını kimsede bırakmayan rabbimiz var çok şükür . Birkaç şey duyduktan sonra Taha’nın numarasın aradığımda hattının kapanmış olduğunu öğrendim?. Allah’ a emanet olun. Allah hepimizin yardımcısı olsun”.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme