• Haberler
  • Gündem
  • Tarihi Bergama Vapuru ile unutulmaz gün batımı turları başladı!

Tarihi Bergama Vapuru ile unutulmaz gün batımı turları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş. ve İzDoğa tarafından organize edilen Körfez turları, körfezin emektarı Bergama Vapuru'yla...

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ A.Ş. ve İzDoğa tarafından organize edilen Körfez turları, körfezin emektarı Bergama Vapuru’yla yeniden başladı. 19.00 ile 21.00 saatleri arasında düzenlenen tura katılan İzmirliler, profesyonel rehberler eşliğinde İzmir’in eşsiz gün batımına tanık olmanın yanı sıra, kentin 8 bin 500 yıllık tarihini keşfetme fırsatı buldu. Konak İskelesi’nden hareketle başlayan 2 saatlik tur, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Haber

KÖRFEZ TURLARI VE TARİHİ BERGAMA VAPURU

Bergama Vapuru ile yapılan tur sırasında, Pasaport, Alsancak, Liman, Bayraklı, Alaybey, Karşıyaka, Bostanlı, Üçkuyular, Göztepe ve Karataş gibi önemli noktalar denizden görüldü. Turun sonunda vapur, ziyaretçilerini tekrar Konak İskelesi’ne bıraktı.

Haber

TUR DETAYLARI VE BİLGİLENDİRME

Turda; Kemeraltı, Konak Atatürk Meydanı, Saat Kulesi, Vilayet Konağı, Kordon, Eski ve Yeni Liman, Yeşilova Höyüğü, Tepekule, Tersane, Gediz Deltası gibi birçok alan tanıtıldı. Ayrıca, Körfez’de yaşayan kuşlar, balıklar ve memeliler hakkında da bilgi verildi.

Bergama Vapuru’nda düzenlenen bir sonraki tur 27 Temmuz’da gerçekleşecek. Turlar yaz boyunca devam edecek, bu sayede İzmirliler, Körfez’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme fırsatını yakalayacak.

ALİ ÖZKAYA 

Bakmadan Geçme