“Tek oyu bile zayi ettirmeyeceğiz”

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Gaziemir’de muhtarları ziyaret ederek,...

“Tek oyu bile zayi ettirmeyeceğiz”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Gaziemir’de muhtarları ziyaret ederek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Ayrıca, esnafın sorunlarını da dinleyen Dervişoğlu, Toros’ta seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

15 Mayıs sabahı Türkiye’nin bambaşka bir şekilde uyanacağını belirten Dervişoğlu, İzmirlilerin kendilerine gerçekten umut ve güç verdiğini ifade etti. İYİ Partili Dervişoğlu, “Türkiye 15 Mayıs’ta umut, huzur ve demokrasi ile uyanacak. Herkese mücadelenin nasıl verildiğini ve zaferin nasıl kazanıldığını göstereceğiz. Tüm adaylarımız ve teşkilatımızla sahadayız. Terimizi akıtıyoruz. İzmir halkı kararını vermiş durumda. İzmirliler, AKP’ye en büyük tokadı vuracaklar. Şimdiye kadar halinden memnun olan bir tane esnaf göremedik. Esnafımız çok zor durumda ve vatandaşlarımız geçinemiyor. Hayat pahalılığı almış başını gitmiş durumda. Ama endişe etmeyin, 15 gün sonra her şey değişecek” diye konuştu.

Haber

“OYLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Dervişoğlu, “Vatandaşlarımız müsterih olsun, seçime hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan hazırlanıyoruz. Vatandaşın kullandığı oy bizim namusumuzdur. Oyun sonuna kadar takipçisi olacağız. Sanığa atılacak, sandıktan sayılacak, ilçe seçim kuruluna gidecek, il seçim kuruluna gidip birleştirme tutanakları tanzim edilecek ve bu tutanaklar elimizdeki sistemle karşılıklı olarak mukayese edilecek. Yüksek Seçim Kuruluna gelecek birleştirme tutanakları orada da takip edilecek. Seçim sonuçlarından herkesten önce biz haberdar olacağız. Alternatifli sistemler oluşturuyoruz ve endişeleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bir tek oyu bile zayi ettirmeyeceğiz, vatandaşın kullandığı oy bizim namusumuzdur” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ 

(E.S)

Bakmadan Geçme