• Haberler
  • İzmir
  • TEKNOFEST İzmir nerede? TEKNOFEST’e nasıl gidilir? İşte ulaşım yolları…

TEKNOFEST İzmir nerede? TEKNOFEST’e nasıl gidilir? İşte ulaşım yolları…

TEKNOFEST İZMİR’DE NEREDE? Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST,...

TEKNOFEST İzmir nerede? TEKNOFEST’e nasıl gidilir? İşte ulaşım yolları…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEKNOFEST İZMİR’DE NEREDE?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) yürütücülüğünde düzenlenen TEKNOFEST, İzmir’de Çiğli Havalimanı’nda gerçekleştiriliyor.

TEKNOFEST’e ev sahipliği yapan İzmir Çiğli Havalimanı (Askeri Hava Üssü) 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

İZMİR TEKNOFEST’E İZBAN ULAŞIMI

Konak veya Karşıyaka tramvay hattından İZBAN hattına geçerek Mavişehir aktarma istasyonundan EGEKENT metro istasyonuna gidilir. Metrodan indiğinizde yürüyerek veya dolmuş hatlarıyla Askeri Havalimanı’na kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Haber

İZMİR TEKNOFEST’E OTOBÜS ULAŞIMI

Toplu taşıma ile ulaşmak için Çiğli Hava Üssü’nün yakınlarından 595 numaralı otobüs geçmektedir, onu kullanabilirsiniz. Çiğli Hava Üssü’ne en yakın otobüs durağı ise Balatçık İzsu durağıdır. Aliağa-Cumaovası ve Menemen-Tepeköy tren hattı ise hava üssünün yakınından geçmektedir.

Çiğli eski havalimanı olarak da bilinen 2. Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı’na giden otobüs (ESHOT) numaraları aşağıdaki gibidir:

227

442

595

853

İzmir Çiğli Havalimanı’na metro ve İZBANla ulaşım ise;

ÇIĞLI-ALIAĞA

MENEMEN-CUMAOVASI

TEPEKÖY-ALIAĞA

Hatlarından yapılmaktadır.

Çiğli Askeri Havalimanı olarak bilinen 2. Ana Jet Üssü Uçuş Eğitim Merkez Komutanlığı’nın açık adresi, Balatçık Mahallesi, Hava Üssü Caddesi’dir.

 

Haber Merkezi 

Bakmadan Geçme