• Haberler
  • Tercih yapacak öğrencilere KARBEM’den tam destek

Tercih yapacak öğrencilere KARBEM’den tam destek

Öğrenicleri ücretsiz bir şekilde lise ve üniversiteye hazırlamak amacıyla kurulan Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM)...

Öğrenicleri ücretsiz bir şekilde lise ve üniversiteye hazırlamak amacıyla kurulan Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM) bu yıl da öğrencilere desteğini sürdürmeye devam edeiyor. Üniversite sınavına giren ve tercih yapacak öğrenciler, 22 Temmuz- 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında KARBEM’in rehberlik hizmetinden ücretsiz yararlanabilecek.

Tercih döneminde aklı karışık olan ve destek almak isteyen her öğrenci 0 232 414 78 06 numaralı telefonu arayarak KARBEM’den danışmanlık alabilecek.

“GELECEĞİN SAHİBİ GENÇLERİMİZE DESTEK VERMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Öğrencileri eğitim hayatları boyunca desteklemeye gayret ettiklerini söuyleyen Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay, “Ücretsiz olarak üniversite sınavına hazırladığımız öğrencilerimizin yanı sıra, Karabağlar’daki tüm öğrencilere YKS desteği veriyoruz. Geleceğin sahibi gençlerimizin doğru tercihlerle geleceklerini sağlıklı şekillendirerek ve başarılı, mutlu bir yaşam sürmeleri için her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz. Karabağlar Belediyesi olarak geleceğimiz olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

BATUHAN VURUŞKANLAR

Bakmadan Geçme