• Haberler
  • İzmir
  • Terör saldırısı sonrası Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı programları ertelendi mi?

Terör saldırısı sonrası Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı programları ertelendi mi?

Cumhuriyet Bayramı coşkusuyla beklenen konserler ve törenler neden ertelendi? Karşıyaka Belediyesi hangi etkinlikleri ileri bir tarihe aldı? Başkan Yıldız Ünsal, terör saldırısıyla ilgili hangi mesajı verdi?

Karşıyaka Belediyesi, Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle Cumhuriyet Bayramı kapsamında planlanan eğlence programlarını ve törenleri ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. Ertelenen etkinlikler arasında ‘KODA Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’, ‘Fener Alayı’, ‘Kıraç Konseri’ ve ‘Zübeyde Hanım’ın Mutfağı Sergisi’ açılışı yer alıyor. Yeni tarihlerin daha sonra açıklanacağı belirtildi.

Terör saldırısı sonrası Karşıyaka'da Cumhuriyet Bayramı programları ertelendi mi?

"CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAK !"

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. tesislerini hedef alan terör saldırısını kınadı ve şehitlere rahmet diledi. Başkan Ünsal, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimize tüm gücümüzle sahip çıkacak, terör odaklarının karşısında dimdik duracağız. Bu acı günlerde, bayramlarımızı yine aydınlık günlerde gururla kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Karşıyaka Belediyesi 

Bakmadan Geçme