• Haberler
  • Gündem
  • “Teröre karşı kazanılan mücadelede geri adım atmayacağız”

“Teröre karşı kazanılan mücadelede geri adım atmayacağız”

AK Parti’nin Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar, bir mobilya fabrikasının yemekhanesinde işçilerle sahur yaptı ve Türkiye’nin...

“Teröre karşı kazanılan mücadelede geri adım atmayacağız”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti’nin Kayseri milletvekili adayı Hulusi Akar, bir mobilya fabrikasının yemekhanesinde işçilerle sahur yaptı ve Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Akar, Türkiye’nin Kayseri’nin son 20 yılda elde ettiği başarılara dikkat çekerek, ülkenin ve milletin refah seviyesini daha da yukarılara taşımak için çalıştıklarını vurguladı.

Akar, ülkenin birliğine, beraberliğine yönelik tehlikelere vurgu yaparak, “Birliğimiz, beraberliğimiz önemli. Aramıza fitne sokmak için aramıza giriyorlar, buna asla müsaade etmeyeceğiz” dedi. Ayrıca, terörün Türkiye’nin büyümesine, güçlenmesine engel olduğunu ifade eden Akar, teröristleri cesaretlendiren ve onlara destek verenlerin Türkiye’nin güvenliğine zarar verdiğini söyledi. Bu tür teşebbüslere karşı olduklarını ve milletin de prim vermeyeceğini vurgulayan Akar, teröre karşı kazanılan mücadelede geri adım atmayacaklarını söyledi.

Akar, işçilerin yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

 

Haber Merkezi

(Y.K.)

Bakmadan Geçme