• Haberler
  • Gündem
  • Terörist başı Gülen'in cenaze töreni nerede yapılacak?

Terörist başı Gülen'in cenaze töreni nerede yapılacak?

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreni, Pensilvanya'daki örgütün merkezi kampta gerçekleştirilecek.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreni, Pensilvanya'daki örgütün merkezi kampta gerçekleştirilecek.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in cenaze töreni, Pensilvanya'daki örgütün merkezi sayılan kampta gerçekleştirilecek. Cenaze ile ilgili detaylar netleşmeye başlarken, güvenlik kaynakları, törenin zamanlaması, katılımcılar, gömüleceği yer ve cenaze namazını kıldıracak kişi üzerindeki tartışmaların devam ettiğini belirtiyor.

YAZILI MİRAS İDDİASI

Gülen'in cenazesi perşembe günü Pensilvanya'da yapılacak ve Gülen, kamp içerisinde daha önce belirttiği bir yere gömülecek. Cenaze namazını, FETÖ elebaşının yakın arkadaşı Suat Yıldırım kıldıracak. Öte yandan, seyahat engeli olmayan üst düzey örgüt mensupları, ABD'ye doğru yola çıktı. Gülen'in aile üyeleri de cenazeye birlikte katılarak, sözde birlik mesajı verecek. Örgüt, Gülen'in son anlarını daha sonra yazılı olarak paylaşmayı planlıyor. Güvenlik kaynakları ayrıca, terörist başı Gülen'in rahatsızlandığı dönemde hastaneye kaldırıldığı bilgisine ulaştı. Bu durum, örgütün diğer üyelerinden gizlenmişti. Gülen'in, örgüt üyeleri arasında konuşulan yazılı bir miras bıraktığı da iddialar arasında yer alıyor.

Bakmadan Geçme