Terzioğlu zeytin üreticisini ziyaret etti

İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Melih Terzioğlu saha çalışmalarını kırsal mahallelerde devam ettirdi. Zeytin...

Terzioğlu zeytin üreticisini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Melih Terzioğlu saha çalışmalarını kırsal mahallelerde devam ettirdi. Zeytin toplayan üreticileri de ziyaret eden Terzioğlu, zeytin toplayan vatandaşların zeytin toplamasına yardım etti. Bir yandan zeytin toplayan Terzioğlu, diğer yandan vatandaşların dertlerini dinledi.

ZEYTİNCİLERE DESTEK SÖZÜ VERDİ

Terzioğlu, “Bugün zeytin hasatındayız. Bereketli olsun dedik ve işe koyulduk. Ünü ilçe sınırlarımızı aşmış Torbalı’mızın dağ zeytinini toplayan zeytin üreticisi çiftçilerimizle zeytincilik üzerine konuştuk. Artan mazot ilaç ve gübre fiyatlarından duyulan şikayetleri dinledik. Bu sene rekoltenin düşük olmasının sebeplerini istişare ettik. Değişen mevsim özellikleri, hastalıklar ve artan maliyetlerden dolayı zeytin ve zeytinyağının azlığı hepimizi derinden etkiledi. Zeytinde makinalı tarımın ve modern sulama yöntemlerinin önemine binaen belediyemizce sağlanacak teçhizat ve ekipman desteği sözünü verdik” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme