TFF'den TUSAŞ kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımız anısına, bu hafta oynanacak tüm profesyonel ve amatör lig maçlarında saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.

TFF’den yapılan açıklamaya göre, 25, 26, 27 ve 28 Ekim tarihlerinde oynanacak olan tüm profesyonel ve amatör lig müsabakaları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Bu anlamlı jestle, şehit olan vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet dilekleri iletilecek ve teröre karşı kararlı bir duruş sergilenecek.

Tüm kulüpler, maçlara siyah kol bandı takarak çıkacak. Bu sembolik hareket, Türk spor camiasının teröre karşı birlik ve beraberliğini vurgularken, şehitlerimizin anısını onurlandırmayı amaçlıyor.

TFF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TFF, yaptığı açıklamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi ve tüm milletimize sabır ve başsağlığı temennisinde bulundu. Ayrıca terörü bir kez daha lanetleyen TFF, bu zor günlerde milletçe dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade etti.

Bakmadan Geçme