Threads’in web sürümü geliyor!

Şirket, Threads’in web sürümünü birkaç hafta içinde kullanıma sunacağını duyurdu. Daha önce sadece iOS ve Android...

Şirket, Threads’in web sürümünü birkaç hafta içinde kullanıma sunacağını duyurdu. Daha önce sadece iOS ve Android cihazlardan erişilebilen bu platform, artık bilgisayarlar aracılığıyla da kullanılabilecek.

Meta’nın eski adı Twitter olan X’e rakip olarak piyasaya sürdüğü Threads platformunun web sürümünün tanıtımıyla birlikte, kullanıcılar mobil uygulamalar dışında masaüstü cihazları üzerinden de platforma erişebilecekler. Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, önümüzdeki haftalar içerisinde Threads’in web sürümünün kullanıma sunulacağını ve aynı zamanda kullanışlı bir arama işleviyle donatılacağını belirtti.

Threads’in şu an masaüstü cihazlarda görüntülenebildiği ancak yanıt verme, yeniden paylaşma, beğenme ve gönderme gibi işlemlerin sadece mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilebildiği belirtiliyor. Ancak yakın gelecekte bu işlemleri gerçekleştirmek için uygulamaya yönlendiren QR kodlarının yerine, web sürümü sayesinde doğrudan web tarayıcı üzerinden erişim mümkün olacak.

Threads’in web sürümünün birkaç hafta içinde kullanıma sunulması planlanıyor. Bu adım, kullanıcıların sadece iOS ve Android cihazlara bağımlı kalmadan sosyal ağa erişimini genişletmeyi amaçlıyor.

Ancak Threads platformunun başlangıçtan itibaren etkileşiminde ciddi bir düşüş yaşandığı da ifade ediliyor. Platformun çıkış yaptığı ilk günlerde ortalama ekran süresi 19 dakika iken, güncel verilere göre bu süre sadece 2,9 dakikaya kadar gerilemiş durumda.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme