Tip’e gençlerden yoğun ilgi

Kısa bir süre önce Torbalı'da örgütlenme gerçekleştirerek ilçe başkanlığı kuran Türkiye İşçi Partisi, ilçede belediye meclis...

Tip’e gençlerden yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kısa bir süre önce Torbalı’da örgütlenme gerçekleştirerek ilçe başkanlığı kuran Türkiye İşçi Partisi, ilçede belediye meclis üyeliği için adaylık başvurularını kabul etmeye başladı. Türkiye İşçi Partisi’nin Torbalı’da belediye başkan adayı çıkarıp çıkarmayacağı henüz net değilken, belediye meclis üyeliği seçimlerine ise gireceği öğrenildi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE TALEP VAR

Belediye meclis üyeliği için başvuruları kabul etmeye başlayan TİP’e özellikle Torbalılı gençlerden yoğun ilgi var. TİP Torbalı İlçe Başkanı Eyyüp Çiçek, başvuruların devam ettiğini söyleyerek tüm Torbalı halkını Türkiye İşçi Partisi’nde aktif siyaset yapmaya davet etti. Türkiye İşçi Partisi’ne belediye meclis üyeliği için başvuru yapan isimlerden biri de 1992 doğumlu Medet Demir oldu. Tekstil fabrikasında yöneticilik yapan Demir, evli ve 4 çocuk babası. Demir’i tebrik eden İlçe Başkanı Eyyüp Çiçek, “Türkiye İşçi Partisi olarak belediye meclis üyeliği başvurularımızı almaya devam ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın da büyük desteği ile, çoğunluğu eğitim düzeyi yüksek gençlerimizden oluşan kadrolarımızla ilçemize hizmet etmek istiyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme