• Haberler
  • Genel
  • Tire’de 50 çocuk toplu sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı

Tire’de 50 çocuk toplu sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı

Tire Belediye’si tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi....

Tire Belediye’si tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tire Belediyesi’nin toplu sünnet şöleni çerçevesinde 50 çocuğun sünnetleri yapıldı. Toplu sünnet şöleni Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın da katılımıyla gerçekleşti. Başkan Duran, belediye yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve sünnet olan çocukların ailelerinin katıldığı sünnet şöleni büyük bir coşkuyla kutlandı.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, şölen boyunca sünnet çocukları ve aileleriyle yakından ilgilendi. Etkinlikte sünnet çocuklarına ve diğer çocuklara ücretsiz pamuk helva ve patlamış mısır dağıtılırken, davetlilere de lokma ikramı yapıldı. Çocuk animasyon ekibi, minikleri eğlendirdi. Sünnet yemeğinin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlidi şerif okundu. Ayrıca, Tire Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve mehter takımı da unutulmaz gösterilere imza attı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme