• Haberler
  • Gündem
  • Tire’de denetim için daha kaç ölüm olması beklenecek?

Tire’de denetim için daha kaç ölüm olması beklenecek?

Tire, İzmir il genelinde motosiklet kullanımının en yaygın olduğu ilçe konumunda. Cinsiyet ve yaş gurubu fark...

Tire, İzmir il genelinde motosiklet kullanımının en yaygın olduğu ilçe konumunda. Cinsiyet ve yaş gurubu fark etmeksizin her kesimden insanın yaygın olarak motosiklet kullandığı Tire’de motosiklet kazaları da sıklıkla yaşanıyor. Ne yazık ki motosiklet kullanımı yaygın olduğu gibi Tire’de ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanımı da oldukça yaygın. Ehliyeti ve kaskı olan bazı motosiklet sürücüleri ise diğer kuralları ihlal ederek motosiklet kullanabiliyor. Ehliyetsiz ve kuralları ihlal ederek motosiklet kullananlara karşı yapılan denetimler ne yazık ki yetersiz kalıyor.

Yeterince denetim yapılmaması nedeniyle uygunsuz motosiklet kullananlar bu durumdan cesaret alıyor. Uygunsuz motosiklet kullanımlarının sonu Tire’de sıklıkla ölümlü trafik kazalarıyla sonuçlanıyor.

Tire’de son olarak 17 yaşındaki bir çocuk geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Motosikleti ile seyir halinde olan 17 yaşındaki Onur Yılmaz, otomobille çarpışması sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti. Talihsiz gencin ölümü Tire’yi yasa boğdu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme