• Haberler
  • İzmir
  • Tire’de feci kaza…Minibüs elektrik direğine çarptı

Tire’de feci kaza…Minibüs elektrik direğine çarptı

İzmir’in Tire ilçesinde sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle kontrolünden çıkan minibüs elektrik direğine çarptı. Yaşanan kaza...

Tire’de feci kaza…Minibüs elektrik direğine çarptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’in Tire ilçesinde sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle kontrolünden çıkan minibüs elektrik direğine çarptı. Yaşanan kaza sebebiyle yan yatan minibüs bir anda alev almaya başladı. Araç içerisinde bulunan karı koca çıkan yangında hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 05.45 sıralarında Tire – Selçuk Karayolu Küçükkale Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Selçuk istikametinden Tire istikametine seyir halinde olan Hüseyin Yazıcı idaresindeki minibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan minibüs yan yatarak durabildi. Bir anda alev alarak yanmaya başlayan minibüsü gören çevredeki vatandaşlar, olayı sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yanan minibüsü söndürdü. Sağlık ekipleri ise yaptığı kontrollerde minibüsün ön tarafında bulunan Hüseyin Yazıcı ve Zehra Yazıcı’nın hayatını kaybettiği, arka koltukta bulunan S.D. ise ağır şekilde yaralandığı belirlendi. Yaralı, ambulans ile Tire Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, karı kocanın cansız bedeni savcının incelemesi ardından morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(K.C-İHA)

Bakmadan Geçme