TOBEDOSK sporcusu paraşüt şampiyonasına katıldı

Torbalı Belediyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, bu kez farklı bir kulvarda yarıştı. Selçuk’ta düzenlenen 49....

Torbalı Belediyesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, bu kez farklı bir kulvarda yarıştı. Selçuk’ta düzenlenen 49. Türkiye Paraşüt Şampiyonası’na katılan Tobedak, yarışı başarılı bir şekilde tamamladı.

TOBEDOSK Kulüp Başkan Yardımcısı ve kulüp sporcusu Alptekin Ergüden, İzmir Selçuk’ta düzenlenen 49.Türkiye Paraşüt Şampiyonasına katıldı. Heyecanlı anlara sahne olan yarış, kazasız bir şekilde tamamlandı.

Torbalı Belediyesi Doğa sporları Kulübü Derneği başkanı Mustafa Kapucu, “Bölgemiz insanının doğa sporlarını tanımasına, sevip yaşantı haline getirmesine rehberlik etmek, bu süreçte sahip olduğumuz doğal güzelliklerin tanıtılması bölge turizmine katkı sağlaması, daha sağlıklı bir gençlik ve toplumun inşa edilmesi için yeni bir projemize imza attık. Fırsat buldukça üyelerimiz ile çeşitli yerlerde çadırlı kamp yapmak. Bisiklet turları, dalış, halk oyunları, rafting ve yamaç paraşütü etkinliklerini icra edip doğa sporları manasında tüm sporları yapabilmeyi hedeflemekteyiz. Kulübümüz aile ortamında kişilerin aileleri ile etkinliklere katılabileceği huzurlu bir ortam hedeflemektir. Derneğimizde sadece doğa yürüyüşleri değil farklı spor alanlarında da etkinliklerimiz oluyor. Bugün de paraşüt şampiyonasına sporcumuz katıldı. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme