• Haberler
  • Ekonomi
  • Togg'un yeni modeli T10F test sürüşüne çıktı... Bakan'dan performans yorumu

Togg'un yeni modeli T10F test sürüşüne çıktı... Bakan'dan performans yorumu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TOGG'un önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak ilk sedan modeli olan T10F'in test sürüşünü gerçekleştirdi. Bakın T10F hangi özellikleri ile Bakan Kaçır'ı mest etti.

Bursa'nın Gemlik ilçesindeki TOGG tesislerini ziyaret eden Bakan Kacır, yeni modelin test süreçlerine katıldı ve deneyimlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakan Kacır, yaptığı paylaşımda T10F modelinin sportif bir tasarıma sahip olmasına rağmen bir sedan araçtan beklenen konfor ve performansı sunduğunu vurguladı. Ayrıca, T10F'in mevcut Togg SUV modelinden 80 kilometre daha fazla menzile sahip olacağını belirtti.

Togg'un yeni modeli T10F test sürüşüne çıktı... Bakan'dan performans yorumu

Güvenlik ve Otonom Sürüş Vurgusu

Togg tesislerindeki ziyaretinde, güvenlik ve dayanıklılık testlerine dair bilgi alan Bakan Kacır, Türkiye’nin küresel güvenlik regülasyonlarına uyum sürecini eylül ayında başlattığını ifade etti. Togg’un bu yeni düzenlemelere hızlıca adapte olduğunu belirten Kacır, "Togg’un otonom sürüş kabiliyetlerine ilişkin bir deneyim gerçekleştirdim ve bu teknolojik ilerlemeden büyük mutluluk duydum," dedi.

Togg'un yeni modeli T10F test sürüşüne çıktı... Bakan'dan performans yorumu

TOGG T10F Yollarda

Bakan Kacır, Togg’un T10F modeliyle birlikte üretim ve inovasyon alanında Türkiye'nin gurur kaynağı olmayı sürdüreceğini vurguladı. Yeni modelin, gelişmiş özellikleri ve daha uzun menziliyle kullanıcıların beğenisine sunulacağını söyleyen Kacır, "Togg’u her daim desteklemeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme