Togg’un ikinci deneyim merkezi açıldı

Togg, İstanbul Zorlu Center'daki deneyim merkezi sonrasında, Ankara Söğütözü'nde de bir deneyim merkezi açtı.

Togg’un ikinci deneyim merkezi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kullanıcılar, Togg T10X ile kesintisiz ve sorunsuz bir şarj deneyimi sunan Trugo ve mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak yeniden tanımlayan dijital platform Trumore için oluşturulan alanlarda deneyimleyebilecek. Aynı zamanda kullanıcılar, deneyim merkezinde yer alan bilgilendirici videolar sayesinde Togg’u daha yakından tanıyacak veT10X’i inceleyip, Trugo şarj ağı ve şarj deneyimi konusundaki ayrıntıları keşfedebilecek.

Togg Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, 2023 boyunca deneyim merkezlerinin sayısını 8’i mobil deneyim merkezi olmak üzere 18’e çıkaracaklarını açıkladı. Karakaş, şu ifadeleri kullandı:

“Kullanıcı odaklı bir marka olarak kullanıcılarımızla bir araya geldiğimiz temas noktalarını çok önemsiyoruz. Bugüne kadar İstanbul Zorlu Center’daki deneyim merkezimizde 7’den 70’e toplumun tüm kesimleriyle bir araya geldik. Şimdi Ankara Söğütözü’nde açtığımız kapsamlı deneyim merkezimizde de yeni kullanıcılarımızla tanışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Ankara’da sadece deneyim merkezimiz olmayacak, yakın zamanda teslimat ve servis noktalarımızı da açacağız. Kullanıcılarımıza daha hızlı, etkin ve verimli bir deneyim sunmak için ülkemizin 7 bölgesinde deneyim merkezleri, servis ve teslimat noktaları açmayı sürdüreceğiz.”

 

Bakmadan Geçme