• Haberler
  • İzmir
  • Torbalı Belediyesi'nden Ayrancılar'a Kent Lokantası

Torbalı Belediyesi'nden Ayrancılar'a Kent Lokantası

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, seçim öncesi verdiği sözleri tutmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Torbalı’da Eylül ayı başında açılan kent lokantasının bir benzeri Ayrancılar’da da hizmete girdi. İzmir-Aydın Caddesi üzerinde açılan Ayrancılar Kent Lokantası, uygun fiyatlı sıcak yemek sunarak dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve öğrenciler için ekonomik bir çözüm sunuyor. 4 çeşit yemek, sadece 90 liraya satılacak.

Askıda Yemek Uygulaması ile Destek

Torbalı Belediyesi'nden Ayrancılar'a Kent Lokantası

Açılış günü menüsünde çorba, etli güveç, pirinç pilavı ve ayran yer aldı. Lokanta, her gün 11.30 ile 14.30 saatleri arasında hizmet vererek Ayrancılar halkının sıcak yemek ihtiyacını karşılayacak. Ayrıca Torbalı ve Ayrancılar’da hizmet veren kent lokantalarında “askıda yemek” uygulaması da başlatıldı. Bu uygulama ile ihtiyacı olanlar, askıya bırakılan yemeklerle ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Ayrancılar’a 500 Kişilik Kreş Müjdesi

Torbalı Belediyesi'nden Ayrancılar'a Kent Lokantası

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Övünç Demir, sosyal belediyecilik anlayışını vurguladı. Demir, ekonomik krizle mücadelede halkın yanında olduklarını belirterek, Ayrancılar’da 500 kişilik bir kreşin temellerinin atılacağını duyurdu. Kreş projesiyle özellikle annelere büyük bir kolaylık sağlanması hedefleniyor.

Başkan Övünç Demir'in Açıklamaları

Torbalı Belediyesi'nden Ayrancılar'a Kent Lokantası

Başkan Demir, "Torbalı Merkeze ne yapıyorsak Ayrancılar’a da aynısını yapacağız demiştik. Kent lokantamız bugün burada hizmete giriyor. Zor günler geçiriyoruz ama halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca kısa süre içinde Ayrancılar’da 500 kişilik bir kreşin temelini atacağız. Annelerimize hayırlı olsun" dedi.

Torbalı Belediyesi, halkın yaşam kalitesini artırmak ve ekonomik zorluklar karşısında destek olmak amacıyla sosyal projelere hız kesmeden devam ediyor.

Bakmadan Geçme