• Haberler
  • Yerel
  • Torbalı Belediyesi'nden camilerde 'Cuma' temizliği

Torbalı Belediyesi'nden camilerde 'Cuma' temizliği

Torbalı Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ilçe genelindeki camilerde düzenli temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Torbalı Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için ilçe genelindeki camilerde düzenli temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Cuma namazı öncesinde yoğun bir çaba göstererek Merkez Orhaniye Camisi’nde kapsamlı bir temizlik yaptı. Bugün gerçekleşen temizlik çalışmasında cami içi ve dışı titizlikle temizlenirken, özellikle cemaatin yoğun olarak kullandığı alanlar köşe bucak hijyenik hale getirildi. Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bu çalışmalar, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Torbalı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürvekili Yiğit Taşer, bu tür temizlik çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğini belirterek, ilçe genelinde ibadethanelerin temizliği konusunda hassasiyetle çalıştıklarını ifade etti. Vatandaşların da bu çalışmalar sonucunda ibadetlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri hedefleniyor.

Bakmadan Geçme