• Haberler
  • Genel
  • Torbalı Belediyesi’nden Ayrancılar GSK’ya 1 buçuk milyon liralık destek

Torbalı Belediyesi’nden Ayrancılar GSK’ya 1 buçuk milyon liralık destek

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Torbalı Belediyesi, ilçenin önemli spor kulüplerinden Ayrancılar Spor Kulübü’ne...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre Torbalı Belediyesi, ilçenin önemli spor kulüplerinden Ayrancılar Spor Kulübü’ne 2023 – 2024 sezonu için bir buçuk milyon liralık destek sözü verdi. İlçedeki spor kulüplerinin desteklenmesi için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen Torbalı Belediyesi geçtiğimiz günlerde Torbalıspor’a da aynı şekilde bir buçuk milyon liralık destek sözü vermişti.

Dün gerçekleştirilen Ayrancılar Spor Gençlik ve Spor Kulübü’nün moral gecesine katılan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’den destek istendi. Başkan Tekin, Torbalıspor’a verecekleri desteği, Ayrancılar GSK’ya da vereceklerini belirtti.

Hedeflerin ve gelecek planlarının konuşulduğu yemekte, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Bölgesel Amatör Lig yolunda Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’nün en büyük destekçileri olacaklarını belirterek destek sözü verdi. Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sezai Yün, “Torbalı Belediye başkanımız önceki yıl olduğu gibi bu yıl da bizi yalnız bırakmadı. Nakdi olarak da her zaman desteklerini omuzlarımızda hissettik. Bu yıl çok ciddi bir destekte bulunacaklarının sözünü verdiler. Başkanımıza ve belediye meclisimize şimdiden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte başarılara ulaşacağız” dedi.

TEKİN: KULÜPLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Ayrancılar Gençlik ve Spor kulübü’nün genç bir kulüp olduğunu ancak buna rağmen büyük başarılar ve şampiyonluklar elde ederek Süper Amatör Lig’de yer aldığını belirten Başkan Tekin ise, “Torbalı Belediyesi olarak elimizi biz de taşın altına koyacağız. Bu yıl önemli bir nakit desteğimiz olacak. İnşallah Torbalıspor ile birlikte önemli başarılara belediyemizin de destekleriyle ulaşacaklar. Kulüplerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme