• Haberler
  • Yerel
  • Torbalı Belediyesi'nden spora 3 milyonluk destek

Torbalı Belediyesi'nden spora 3 milyonluk destek

Spora ve sporcuya yaptığı desteklerle bilinen Torbalı Belediyesi bu yıl Süper Amatör Lig'de mücadele eden Torbalıspor...

Spora ve sporcuya yaptığı desteklerle bilinen Torbalı Belediyesi bu yıl Süper Amatör Lig’de mücadele eden Torbalıspor ve Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’ne büyük destek verdi. İki ayrı grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcilerimizin Bölgesel Amatör Lig yolunda en büyük destekçisi yine Torbalı Belediyesi oldu. Belediyenin iştirak şirketi TORBEL ile iki takımında göğüs sponsoru olan Torbalı Belediyesi iki kulübe de 1,5 milyonluk destek sözü verdi. Toplamda 3 milyonluk destek ile bu yıl, Torbalı Belediyesi iki kulübümüzün de en büyük destekçisi.

GÖĞÜS SPONSORU TORBEL OLDU

Hem belediye bütçesinden hem belediye şirketi TORBEL üzerinden, ilçemizin iki kulübüne verilecek olan desteğin karşısında TORKOS ve Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü’ne düşen tek şey ise şampiyonluk kupası.  Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Atay Arslan, “Torbalı Belediye başkanımız önceki yıl olduğu gibi bu yıl da bizi yalnız bırakmadı. Tesislerimizde yapılan yemekten ulaşıma, malzemeden çimlerin biçimine kadar her türlü ihtiyacımızda yanımızdalar Başkanımıza ve belediye meclisimize şimdiden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte başarılara ulaşacağız” dedi. Ayrancılar GSK formalarında bu yıl TORBEL logosu yer aldığını ifade eden Başkan Sezai Yün, “Torbalı Belediye başkanımız her zaman olduğu gibi desteklerini bizden esirgemedi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Tek amacımız var o da bu yıl Ayrancılar sporumuzu BAL’a çıkarmak” ifadelerini kullandı.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme