• Haberler
  • Genel
  • Torbalı Belediyesi’nden üniversite adaylarına tercih desteği

Torbalı Belediyesi’nden üniversite adaylarına tercih desteği

Torbalı Belediyesi, üniversite tercih sürecinde olan gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Yükseköğretim Kurumları sınav sonuçlarına göre...

Torbalı Belediyesi, üniversite tercih sürecinde olan gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Yükseköğretim Kurumları sınav sonuçlarına göre tercih yapacak gençlere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen adaylar, yarına kadar Zübeyde Hanım Botanik Parkı’ndaki Kitap Kafe’de veya telefonla randevu alarak faydalanabilirler. Başvurular için 16.00-22.00 saatleri arasında Kitap Kafe’ye gidilmesi gerekmektedir. Ayrıca, randevu almak isteyen adaylar 0232 856 66 66 veya 473 numaralı hatları arayarak randevu oluşturabilirler. Torbalı Belediyesi Başkanı Övünç Demir, gençlerin eğitim süreçlerinde destek olacaklarını belirterek, her zaman gençlerin yanında olduklarını vurguladı.

KİTAP KAFEDE DANIŞMANLIK

Başkan Demir, “Torbalı Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Tercih döneminde ve eğitim süreçlerinde onlara destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerimiz, istedikleri zaman Torbalı Belediyesi’ne başvurabilirler” dedi. Gençlerin geleceklerini şekillendiren tercih sürecinde doğru kararlar almaları için bu hizmetin önemli olduğunu belirten Demir, gençlerin hayallerine ulaşmaları için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme