Torbalı Cemevi’nden sınava hazırlık kursu

Torbalı Âşık Mahzuni Şerif Cemevi, toplum yararına gerçekleştirdiği projelere devam ediyor. Şimdiye kadar pek çok konuda...

Torbalı Cemevi’nden sınava hazırlık kursu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Torbalı Âşık Mahzuni Şerif Cemevi, toplum yararına gerçekleştirdiği projelere devam ediyor. Şimdiye kadar pek çok konuda yardımlaşma ve dayanışma örnekleri sergileyen ve insanlara adeta bir umut ışığı olan Torbalı Âşık Mahzuni Şerif Cemevi, önümüzdeki günlerde YKS ve LGS’ye hazırlanan öğrenciler için özel ders vermeye başlayacaklarını duyurdu.

KAYIT ÇAĞRISI

Torbalı Âşık Mahzuni Şerif Cemevi, YKS ve LGS’ye hazırlanan öğrenciler için kurs açacak. Öğrencilere verilecek ders ile sınavlara daha iyi hazırlanmaları sağlanacak. Öğrencilerin özel ders alma ihtiyacı duyduğu derslere ilişkin kayıt yaptırması gerektiği belirtilen açıklamada kayıtların önümüzdeki günlerde kapanacağını ve derslerin başlatılacağı da duyuruldu. Derslere kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler, Cemevi’ne giderek veya Torbalı Aşık Mahzuni Şerif Cemevi sosyal medya hesapları ile iletişime geçerek kayıtlarını gerçekleştirebilecekler.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme