• Haberler
  • Genel
  • Torbalı Fenerbahçeliler Derneği’nde bayrak değişimi

Torbalı Fenerbahçeliler Derneği’nde bayrak değişimi

Torbalı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Refik Erol'un istifası üzerine bugün kongreye gitti. 8 yıl dernek başkanlığı yaptıktan sonra...

Torbalı Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Refik Erol’un istifası üzerine bugün kongreye gitti. 8 yıl dernek başkanlığı yaptıktan sonra görevini bıraktığını açıklayan Erol’un yerine oy birliği ile derneğin önceki dönemi başkanlarından İlkay Öztaş yeniden başkan olarak seçildi. Torbalı Ticaret Odası Adnan Öztaş Kongre Salonu’nda gerçekleşen kongreye dernek üyeleri ve taraftarlar da yoğun ilgi gösterdiler.

EROL: “DERNEĞİMİN BİR NEFERİYİM”

Torbalı Fenerbahçeliler Dernek Başkanlığını hiçbir makama değişmem diyen Refik Erol kongrede yaptığı konuşmada, “Sizlerin desteği ile 8 yıl boyunca Torbalı Fenerbahçeliler Dernek Başkanlığı görevini yerine getirme onuruna sahip oldum. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Bugünden sonra da derneğimin bir neferi olarak üzerime düşeni yapacağım. Yeni yönetimi şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

İLKAY ÖZTAŞ: “YAŞASIN FENERBAHÇE”

Tek liste girdiği kongrede oy birliği ile yeniden dernek başkanlığına seçilen İlkay Öztaş, dernek üyelerine teşekkür etti. Öztaş, “Daha önceki başkanlığım döneminde de, şimdi de her zaman yanımda olan değerli aileme sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Beni bu göreve yeniden layık gördüğünüz için siz değerli dernek üyelerimize de teşekkür ediyorum. Yeni dönemde hep beraber güzel işlere imza atacağız. Yaşasın Fenerbahçe” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme