Torbalı kent konseyinden kitap bağışı

Torbalı Kent Konseyi, önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Aktif çalışmalarını sürdüren Torbalı Kent...

Torbalı kent konseyinden kitap bağışı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Torbalı Kent Konseyi, önemli bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Aktif çalışmalarını sürdüren Torbalı Kent Konseyi Çocuk Meclisi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Arslanlar, Eğerci ve Şehitlerdeki ilkokullara kitap bağışında bulunuldu. Çeşitli bağışlarla toplanan kitaplar, üç köy okulunun kütüphanelerine bağışlandı. Kitapları, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Alya Kara ve yürütme kurulu üyeleri teslim etti.

BAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk “Yürütme kurulu üyesi arkadaşlarım ve Çocuk Meclisimiz tarafından gönüllü vatandaşlardan toplanan kitapları ihtiyaç sahibi okullara bizzat yerlerinde teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı etkinliğe ön ayak olan Çocuk Meclisi Başkanım Alya Kara ve arkadaşları ile yürütme kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Toplum yararına düzenleyeceğimiz bu tarz etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme