• Haberler
  • Genel
  • Torbalı Polisi 280 Saatlik kamera kaydı izleyerek hırsızları yakaladı

Torbalı Polisi 280 Saatlik kamera kaydı izleyerek hırsızları yakaladı

İlçede gerçekleşen dokuz farklı hırsızlık olayını incelemeye alan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25 farklı güvenlik...

Torbalı Polisi 280 Saatlik kamera kaydı izleyerek hırsızları yakaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlçede gerçekleşen dokuz farklı hırsızlık olayını incelemeye alan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25 farklı güvenlik kamerasından alınan tam 280 saatlik kamera görüntüsünü izleyerek hırsızlık olaylarını çözdü. Tüm olayların üç kişi tarafından işlendiğini ve üç kişinin birlikte çalıştığını tespit eden Torbalı polisi, zanlıları yakalayarak adalete teslim etti.

POLİSTEN TİTİZ ÇALIŞMA

İlçede farklı günlerde ve farklı bölgelerde toplamda 9 adet ayakkabı hırsızlığı, bisiklet hırsızlığı gibi hırsızlık olayları meydana gelmişti. Bahse konu olaylarla ilgili Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce toplamda 25 farklı yerden alınan toplamda 280 saatlik kamera görüntüsü incelendi. Bahse konu hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 3 şahsın birlikte hareket ettikleri ve iltisaklı oldukları anlaşıldı. Polis soruşturması neticesinde olayı gerçekleştiren şahısların N.Ç, F.K ve E.K olduğu ve ayrıca aynı şahısların İzmir il merkezinde de çok sayıda hırsızlık kayıtları olduğu tespit edildi.

ADALETE TESLİM EDİLDİLER

Şahısların yakalanmasına yönelik Asayiş Büro Amirliğince görevlendirilen özel ekipler Konak’ta bir adreste N.Ç ve A.K isimli şahısları saklandıkları yerde kıskıvrak yakaladı. Hırsızlığa konu malzemelerin bir kısmı sahiplerine teslim edilirken emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslardan N.K serbest kalırken A.K isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme