• Haberler
  • Gündem
  • Torbalı’da KGM fiyaskosu! 4 kilometrelik yolu 4 ayda asfaltlayamadılar

Torbalı’da KGM fiyaskosu! 4 kilometrelik yolu 4 ayda asfaltlayamadılar

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre koskoca Karayolları Bölge Müdürlüğü İzmir – Aydın Karayolu’ndaki 4...

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre koskoca Karayolları Bölge Müdürlüğü İzmir – Aydın Karayolu’ndaki 4 kilometrelik asfaltlama çalışmasını 4 ayda bitiremedi. Tam dört aydır karayolunda trafik tek şeritten ilerliyor. Trafikteki araç kuyruğu kilometrelerce uzarken, iş makineleri ise terk edilmiş halde bekliyor.

Torbalı’nın Kuşçuburun ile Yazıbaşı mahalleleri arasında İzmir – Aydın Karayolu üzerinde boruların debloke edilmesi ve asfaltlanması için çalışma başlatılmıştı. Borular debloke edildikten sonra asfaltlanarak karayolunun normal akışında trafiğe açılması gerekiyordu. Ancak tam dört aydır dört kilometrelik yolun asfaltlanması bitirilemediği gibi dört aydın trafik tek şeritte ilerliyor. Bu durum hem trafik sorununa neden oluyor hem de trafikte can güvenliğini tehlikeye sokuyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün dev bütçesi, yüzlerce iş makinesi ve personeline rağmen bu kadar basit bir çalışmayı niçin hala tamamlayamadığı merak konusu. Kapatılan yöndeki akaryakıt istasyonları ise satış yapamadıkları için dev bir zararla karşı karşıya.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme