Torbalı’da Kızılay Haftası kutlandı

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Torbalı'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kızılay tarafından ilçemize yaptırılan Torbalı...

Torbalı’da Kızılay Haftası kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Torbalı’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kızılay tarafından ilçemize yaptırılan Torbalı Zeliha-Ömer Genç Kızılay Anaokulu’nda, özel bir kutlama programı gerçekleştirildi. İlçe protokolü, Kızılay görevlileri ve öğrencilerin katıldığı programda Kızılay faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılırken, Kızılay’ın resim sergisi de açıldı.

KIZILAY 155 YAŞINDA

Torbalı Zeliha-Ömer Genç Kızılay Anaokulu’nda gerçekleşen kutlama programına Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Kızılay gönüllüleri ve öğrenciler katıldı. Etkinliğe katılan öğrencilere Kızılay’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Etkinlik kapsamında bir de resim sergisi açıldı. Türk Kızılayı Torbalı Şube Başkanı Ömer Günaydın, “11 Haziran 1868’de kurulan Türk Kızılayı 155 yıldır başta ülkemiz ve halkımız olmak üzere dünyanın her ülkesinde ihtiyacı olanlara yardım ediyor. Kızılay’ı vatandaşlarımızın fedakârlığı ayakta tutuyor” diyerek kutlama programına katılanlara teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme