Torbalı’nın elektrik sorunu bitmiyor

Torbalı’nın Pamukyazı Mahallesi'nde son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi.  Trafo ve elektrik direği yetersizliği...

Torbalı’nın Pamukyazı Mahallesi’nde son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşı canından bezdirdi.  Trafo ve elektrik direği yetersizliği nedeniyle gerçekleşen kesintiler  nedeniyle mahalle sakinleri Gediz Elektrik firmasına tepki gösterdi. Meydana gelen kesintiler nedeniyle saatlerce elektriksiz kalan mahalle sakinleri, artık yaşanan bu soruna çözüm bulunmasını istiyor. Son günlerde neredeyse her gün yaşanan bu kesintiler nedeniyle bazı hanelerde beyaz eşyaların da zarar gördüğü belirtilirken, mahalle muhtarı Necat Ayaz ise sorunun çözülmesi için çağrıda bulundu.

Vatandaşlardan gelen talepleri yetkili mercilere iletmesine rağmen bir çözüme kavuşmadığını belirten Muhtar Ayaz, yaz aylarında vatandaşın büyük bir sıkıntı çektiğini ifade etti.  Pamukyazı Mahalle sakinleri ise tepkilerini dile getirerek, “Yaz aylarında hep aynı sorun ile karşı karşıyayız. Çok mağdur oluyoruz. Elektriğimiz bir kesiliyor saatlerce gelmiyor. Evlerimizde hastalarımız var.  Lütfen daha kalıcı çözümler üretilsin” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme