• Haberler
  • Yerel
  • Torbalıspor maçlarını Bayındır'da oynayacak

Torbalıspor maçlarını Bayındır'da oynayacak

Torbalı 7 Eylül Stadı'nın yıkılacak olması nedeniyle Torbalıspor, bu sezonki maçlarını farklı bir statta oynayacak. Yeni stadın yapımı tamamlanana kadar, takımın ev sahibi olduğu maçlar Bayındır ilçe stadında oynanacak

Torbalı 7 Eylül Stadı'nın yıkılacak olması nedeniyle Torbalıspor, bu sezonki maçlarını farklı bir statta oynayacak. Yeni stadın yapımı tamamlanana kadar, takımın ev sahibi olduğu maçlar Bayındır ilçe stadında oynanacak. Bu süreçte, Torbalıspor yönetimi, taraftarların maçları daha rahat izleyebilmesi için ilçeden araç kaldıracak. Öte yandan Torbalıspor, bu sezonki hedefini de büyük tutuyor. TORKOS, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden ekip, sezon sonunda şampiyon olarak 3. Lig'e yükselmeyi hedefliyor. Taraftar desteğini arkasına alarak sahaya çıkacak olan Torbalıspor, her maçta galibiyet için mücadele edecek.

Torbalıspor yönetimi, yeni stat yapılana kadar geçici olarak kullanacakları bu tesislerde en iyi şekilde performans göstereceklerini belirtti. Taraftarların destekleriyle bu zorlu süreçten güçlenerek çıkmayı planlayan takım, tüm ilçe halkını şimdiden  maçlara davet etti.

Bakmadan Geçme