• Haberler
  • Spor
  • Torbalıspor takımın başına Soner Keleş’i getirdi

Torbalıspor takımın başına Soner Keleş’i getirdi

Bu sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, yeni sezon için teknik direktör Soner Keleş ile...

Bu sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor, yeni sezon için teknik direktör Soner Keleş ile anlaştı. Tecrübeli teknik adamı takımın başına getiren Torbalıspor, futbolcu kadrosunu da ligin yıldız futbolcularından kuruyor.

Geçen sezon İzmirspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan başarılı hoca, takımı BAL Ligine çıkartmıştı. Keleş futbolculuk kariyerini Fenerbahçe forması giyerek taçlandırmıştı. Tecrübeli ve başarılı Teknik Adam 2023-2024 sezonunda Torbalıspor’a imzayı attı. Keleş’in imza törenine Torbalıspor Kulüp Başkanı Batuhan Aslan ve yönetim kurulu da katıldı.

OYNADIĞI TAKIMLAR;

1974 doğumlu olan Soner Keleş, futbolculuk kariyerinde İnegölspor, Y.Bornovaspor,Bergamaspor, İzmirspor, Fenerbahçe, Adanaspor, Konyaspor, Manisaspor, Eskişehirspor, Alanyaspor, Akhisar Belediyespor , Altay ve Özçamdibipsor takımlarında forma giymeyi başardı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ;

2016 yılında Tire U15 takımında Teknik Direktör olarak göreve başlayan Keleş, sırasıyla Bucaspor’da Levent Eriş’in yardımcılığı, Bergama Belediyespor’da Hakan Şapçı’nın yardımcılığını, Hacı Rahmanlıspor ve son olarak’ta Bergama Belediyespor’da görev yapan ve son 8 hafta takımı çalıştıran Soner Keleş, 2022-2023 sezonunda İzmirspor ile anlaşan ve sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşayan deneyimli çalıştırıcı takımı BAL Ligine çıkmasında önemli katkı sağlamıştı. Başarılı Teknik Adam 2023-2024 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Torbalıspor ile anlaşma sağladı.

Hasan Demir

Bakmadan Geçme