Trust Index anketi Medical Point'i gösterdi

İzmir Ekonomi Üniversitesi'ne bağlı Medical Point Hastanesi, Great Place To Work'un 'En İyi İşverenler Sağlık Hizmeti ve Farma 2024 Listesi'nde birinci sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

İzmir Ekonomi Üniversitesi’ne bağlı Medical Point Hastanesi, Great Place To Work'un 'En İyi İşverenler Sağlık Hizmeti ve Farma 2024 Listesi'nde birinci sırada yer alarak büyük bir başarı elde etti.

Great Place To Work Sertifikası ile farklı sektörlerdeki iş yerlerinin değerlendirildiği Trust Index anketinin sonuçlarına göre, Türkiye’nin en kapsamlı 'En İyi İşverenler' listeleri açıklandı. Bu yıl, Finansal Hizmetler, İmalat, Teknoloji, Danışmanlık, Sağlık Hizmetleri, Lojistik ve Perakende gibi toplam yedi sektörde analiz yapıldı. Yaklaşık 150 bin çalışanın geri bildirimleri doğrultusunda gerçekleştirilen bu analizler sonucunda Medical Point Hastanesi, 'Sağlık Hizmeti ve Farma' kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

“EN BAŞARILI KURULUŞLARINDAN BİRİ OLDUĞU TESCİLLENDİ”

Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysi Kubba, bu prestijli ödülün, çalışanlarının iş yerindeki deneyimlerine ve bağlılıklarına dayanan kapsamlı bir araştırmanın ürünü olduğunu vurguladı. Kubba, “Bu prestijli ödül, çalışanlarımızın iş yerindeki deneyimleri ve bağlılıkları hakkında yapılan kapsamlı bir araştırma sonucunda elde edilmiştir. Medical Point’in çalışan memnuniyeti, güven ve işbirliği konularında sektörün en başarılı kuruluşlarından biri olduğu tescillenmiştir. Bu başarı, tüm çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve hastalarımıza en iyi hizmeti sunma hedefimize olan bağlılığımızın bir sonucudur. Bu sonuç, bizi daha da motive etmiş ve geleceğe dair hedeflerimizi büyütmüştür. Sağlık sektöründe çıtayı sürekli yükselterek, hastalarımıza daha iyi bir yaşam sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ SAĞLIK HİZMETLERİNİN DEĞERİNİ YÜKSELTMEK”

Başkan Vekili Kubba, sağlık hizmetlerine değer katmaya devam edeceklerinin vurgusunu yaparrak, “Bu vesileyle, bize bu gururu yaşatan tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Medical Point olarak, ileri teknoloji ve yenilikçi yaklaşımlarımızla sağlık hizmetlerine değer katmaya devam edeceğiz. Hedefimiz, Türkiye’de sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükseltmek ve hastalarımızın memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır. Hasta memnuniyetini en üst seviyede tutarak, etik değerlerimizden ödün vermeden lider sağlık hizmeti üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme