Tugay, Karşıyaka'daki Görevini Ünsal'a Devretti

Belediye binası önünde Karşıyakalılara seslenen Tugay, '5 yıl boyunca Karşıyaka'ya hizmet ettim. Artık 30 ilçeye hizmet...

Belediye binası önünde Karşıyakalılara seslenen Tugay, “5 yıl boyunca Karşıyaka’ya hizmet ettim. Artık 30 ilçeye hizmet edeceğim ancak Karşıyaka’nın yeri her zaman ayrı olacak. Burada 5 yılda başımıza neler geleceğini bilmiyorduk ama hep beraber paylaştığımız çok güzel anlarımız oldu. Zorluklar yaşadığımız pandemi oldu, deprem oldu, benzer sıkıntılarımız oldu. Neticede bugüne vardığımızda aklımda kalan şey sadece gösterdiğiniz dostluk, dayanışma, çalışkanlığınız, dürüstlüğünüz, Cumhuriyet’e, Atatürk’e ve ilkelerine olan bağlılığınız.” dedi.

“TÜM İLÇE ÖRGÜTÜMÜZE MİNNETTARIM”
Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevini devralan B. Yıldız Ünsal, ise “Çok yoğun geçen bir seçim maratonundan sonra önce Karşıyaka ve İzmir’de sonra Türkiye’de çok güzel bir sabaha uyandık. Sabah gözümüzü açtık herkes çok mutlu ve umutlu. Bundan sonra da bu umut bizi çok iyi yerlere götürecek. Biz de bu seçimle bunun bir parçası olmaktan gerçekten gurur duyuyoruz. Aslında biz çifte sevinç yaşıyoruz. Çünkü 5 yıl Karşıyakamıza hizmet etmiş değerli başkanımız Cemil Tugay Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bu bizim için onurdur. Yoğun bir seçim dönemiydi, çok emek verdik, sandıklarda bize oy veren herkese, kıymetli ilçe başkanımın önderliğinde tüm ilçe örgütümüze minnettarım” dedi.

Dr. Cemil Tugay, daha önce kendisine Karşıyakalı bir hemşehrisinin hediye ettiğini söylediği bir rölyefi hediye etti. B. Yıldız Ünsal da Başkan Tugay’a çiçek takdim ettikten sonra ilk kez başkanlık makamına oturdu. Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay, B. Yıldız Ünsal, eşi Altan Ünsal ve Selim Ünsal ile birlikte aile fotoğrafı çektirdi.

SAMİME EKTİR

Bakmadan Geçme