Tüm duygular bu şarkıda

Sözü ve müziği Serra Arıtürk'e, pop-rock türündeki orijinal düzenlemesi Yaşar Görkem Arslan'a ait olan, Garaj Müzik...

Sözü ve müziği Serra Arıtürk’e, pop-rock türündeki orijinal düzenlemesi Yaşar Görkem Arslan’a ait olan, Garaj Müzik etiketli parçanın idari prodüktörlüğünü Süheyl Atay ve Orkun Tunç üstleniyor. Sanatçının yazdığı en kişisel şarkı olarak yorumladığı parça, bizi bir daha yaşamaya korktuğumuz, etkisi altına alarak içine hapseden “o” ilişkinin başlangıcından bitişine, her şeyi film şeridi gibi gözümüzün önüne getiren bir yolculuğa çıkarıyor.

Aşk, korku, hayal kırıklığı, öfke, heyecan, çaresizlik, haz, teslimiyet… Melankoli bütün bu duyguları barındırıyor içinde, sözleri ve kendine has düzenlemesiyle..

Punk-pop ve pop-rock türlerinin harmanlandığı, ambient-pop elementlerinin yer yer öne çıktığı bu aranjmanda, sanatçının favorilerinden Avril Lavigne’in 2000’lerin başındaki sound’undan izler duyuyoruz. Melankolik harmonisi, harekete geçiren half-beat yürüyüşüyle birleşerek ritmimizi hızlandırırken kırılgan ve isyankar duygusu da bizi etkisi altına alıyor. Elektrik ve akustik gitarların konuştuğu düzenlemede vokallerin koral kullanımıysa Coldplay parçalarını hatırlatıyor dinleyenlere.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme