Tuncay Özkan’ın duygusal anları

CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Habertürk TV...

Tuncay Özkan’ın duygusal anları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Medya ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Habertürk TV canlı yayınında seçim gecesi ve sonrasında yaşananlara ilişkin konuştu.

Seçimin ardından oldukça ağır eleştiriler ve linçe maruz kaldığını belirten Özkan “Bugün en son gördüğüm Fethullahçı linç genel başkanımıza uzandı. Toplumsal linç önü alınabilir bir şey değil. Masum olanları anlayışla karşılıyorum.” dedi.

Tuncay Özkan konuşması sırasında gözyaşlarını tutamazken, şunları söyledi:

“Toplumsal linç önü alınabilir bir şey değil”

“Onursal Adıgüzel kendi açıklamasında belirttiği gibi. Kamuoyunda linç yaşıyoruz. Bugün en son gördüğüm Fethullahçı linç genel başkanımıza uzandı. Toplumsal linç önü alınabilir bir şey değil. Masum olanları anlayışla karşılıyorum. Benim 8 yaşındaki oğlum evde 1 saat ağlamış. Benim ağlamadığımı kim söyleyebilir? Dünyanın emeği var orada. 6 yıl cezaevi var orada. Bütün o süreçleri neden yaşıyoruz. Böyle basit iki tane tweetle olacak şeyler değil. Biz varlığımızı koyuyoruz. Burada isyanım Fethullahçıya, alçağa, namussuza. CHP’nin büyük mücadele ile buralara geldiğini görmeyenlere. Daha güzel daha iyi bir Türkiye’ye gelmek için ağlıyoruz. Biz mücadeleden geliyoruz. Biz varlığımızı koyuyoruz. Ben cumhuriyet mitinglerini yapan adamım, Mustafa Kemal’in sancağını yüreğimde taşıyan insanım. Bunun için 6 yıl hapis yatan insanım. 6 yıl hapis yatırılmış, ‘beraat ettin git’ denilen adamım. Fethullahçısıyla, PKK’lısıyla mücadele etmiş adamım. Arkadaşlarımızın duygusal tepkisini anlarız, onlar bizim canımız.

“Fethullah’ın itleri yıldıramaz bizleri”

Fethullahçıların, diğer terör örgütlerinin alçaklıklarına pay bırakacak insanlar mıyız? Fethullah eşittir alçaklıktır. Ben evimin önünden alınırken bile söyledim. Fethullah’ın itleri yıldıramaz bizleri. Biz Fethullah terör örgütüyle yıllardır mücadele ediyoruz. AK Parti sarmaş dolaş iken ben Fethullah terör örgütünü hedefindeydim. Evimde Atatürk’ün Nutuk’u çıktı diye tutukladılar. Bugün benim annemin bakkalı, Kars, Keşan’dan insanlar beni arıyor. Gece ıslak belgeleri almışım, saraya getirmişim karşılığında 95 milyon para almışım. Bunlar 15 kişi toplanmışlar. Bu yalanları yayarak CHP’yi, Türkiye’yi kaosa sürüklemek istiyorlar. Sayın genel başkanımız böyle karanlık, kaotik şeyleri reddettiğimizi, böyle namussuzca yapılan kumpaslara asla ve asla prim verilmemesini söyledi. Bizim habitatımızda FETÖ’nün durması mümkün değildir.

Fethullahçı terör örgütü beni 4 yıl küflü hücrede tuttu. FETÖ’cülerin geri döneceği iddiaları alçakça bir yalandır. Bilerek onlar yayıyor. FETÖ terör örgütünden içeride yatıyor, PKK’lısına da FETÖ’cüsüne de bizim acımamız söz konusu değildir. Biz onlarla mücadele ediyoruz.”

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme