• Haberler
  • İzmir
  • Türk Yıldızları'nın göz kamaştıran provası: İzmir'de havada süzüldüler!

Türk Yıldızları'nın göz kamaştıran provası: İzmir'de havada süzüldüler!

İzmir, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına sayılı günler kala Türk Yıldızları'nın nefes kesen prova gösterisiyle buluştu. Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi ekibi, Gündoğdu Meydanı'nda yaptığı provada izleyenleri büyüledi. Peki, Türk Yıldızları'nın 500'üncü yurt içi gösterisi neler sunacak? İzmirliler bu unutulmaz anı kaçırmamak için ne yapmalı? 29 Ekim'de gökyüzünde ne tür sürprizler bekleniyor?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öncesinde Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilen Türk Yıldızları provası, İzmirlilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Türk Hava Kuvvetleri'nin gururu olan Türk Yıldızları, 500’üncü yurt içi gösterisi için hazırlıklarını sürdürürken, provada gösterdikleri performansla hayranlık uyandırdı.

Türk Yıldızları'nın göz kamaştıran provası: İzmir'de havada süzüldüler!

Cumhuriyetimizin 101’inci yıl dönümünü coşkuyla kutlamaya hazırlanan İzmir’de, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisi için geri sayım başladı. 29 Ekim Salı günü saat 17.30’da Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan gösteri, Türk Hava Kuvvetleri’nin NF-5 tipi uçaklarıyla yapılacak. İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği prova uçuşları, etkileyici manevraları ve akrobasi gösterileriyle göz doldurdu.

Türk Yıldızları'nın göz kamaştıran provası: İzmir'de havada süzüldüler!

Türk Yıldızları, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini yansıtan gösterileriyle, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Kentin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklerle, 29 Ekim kutlamaları boyunca İzmir’in coşkusu zirveye ulaşacak. İzmirliler, bu anlamlı günde gökyüzünde sergilenecek performansı büyük bir heyecanla bekliyor.

Kaynak: İzmir Büyükşehir Belediyesi 

Bakmadan Geçme