• Haberler
  • Genel
  • Türkiye tek yürek: Toplanan bağış 115 milyar 146 milyon 528 bin lira

Türkiye tek yürek: Toplanan bağış 115 milyar 146 milyon 528 bin lira

Türkiye'yi derinden etkileyen, asrın felaketi olan depremlerin yaşandığı bu günlerde tüm TV kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Toplanan bağış miktarı 115 milyar 146 milyon 528 bin lira.

Türkiye tek yürek: Toplanan bağış 115 milyar 146 milyon 528 bin lira
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin en uzun ikinci yası olan  deprem felaketinde yaraları sarmak için düzenlenen yardım programı tüm televizyon kanallarında canlı olarak yayınlandı. Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin üzücü sonuçlarını yaşayan vatandaşlar için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın, tüm kanallarda aynı anda ekranlara geldi.

213 televizyon ile 562 radyo katıldı

Ortak yardım kampanyası yayınına dijital, yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası 213 televizyon ile 562 radyo katıldı. Türkiye’deki ortak yayın, KKTC ve Azerbaycan’dan da ekranlara yansıtıldı.

Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılan ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oldu.

AFAD ve KIZILAY’a bağışlandı 

“Türkiye Tek Yürek” yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin topladığı yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlandı.

TEKYÜREK” yazıp 1866’ya da mesaj gönderen herkes AFAD’a 50 TL, 2668’e mesaj göndererek ise Kızılay’a 50 TL bağışta bulundu.

Bakmadan Geçme