• Haberler
  • Yerel
  • ‘Türkiye Yüzyılı'na muhtarlarla yürüyoruz’

‘Türkiye Yüzyılı'na muhtarlarla yürüyoruz’

Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri'nde tüm muhtarlara yemek veren Hakan Koştu 'Demokrasimizin temel taşı, mahallelerimizdeki gözümüz...

Kleopatra Güzellik Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde tüm muhtarlara yemek veren Hakan Koştu “Demokrasimizin temel taşı, mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız muhtarlarımızın gününü kutluyorum. 137 mahallemiz ile Türkiye’nin en çok mahallesi olan ilçelerinden biri olmamız ne kadar çok muhtarımızla gönül bağımızın olduğunu da gösteriyor. Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlarımız bulundukları mahallelerde yol arkadaşımız olarak belediyemizin hizmetlerini yürütmesini sağlıyor, vatandaşla aramızda köprü vazifesi görüyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşmak için yürütülen tüm çalışmalarda yaptıkları hizmetleriyle muhtarlarımızı tebrik ediyor, geleceğin Türkiye’sini geleceğin Bergama’sını hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Yemeğin ardından Bergama Muhtarlar Derneği ve Bergama Seçilmiş Faal Muhtarlar Derneği temsilcileri de Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’yu makamında ziyaret ederek teşekkür ziyaretinde bulundu.

Haber Bülteni 

Bakmadan Geçme